IUM er et fullservice mediabureau, der er etableret i Danmark i 1992. Fra at være et kontor med 14 ansatte, beskæftiger IUM Danmark i dag mere end 125 medarbejdere. IUM er del af den internationale koncern, IPG Mediabrands, der sikrer adgang til branchens nyeste produkter og værktøjer samt et unikt netværk repræsenteret i mere end 127 lande.

IUM er samtidig del af den danske Mediabrands-gruppe, der tæller fem specialiserede bureauer.  Læs om Mediabrands Danmark.

IUM har kontor i det centrale København og i Aarhus.

Klar besked er vores løfte. Det betyder, at vi giver virksomheder klar besked, der skaber reel fremdrift for deres forretning. Det betyder bl.a., at vort arbejde altid er kendetegnet ved gennemsigtighed, tydelighed, præcision og begrundede valg og fravalg. Klar besked er også garanti for klare processer og klar effekt.

Strategisk Rådgivning

Vi tager udgangspunkt i fakta. Vi opdyrker indsigt om mennesker, marked og medier. Det sætter os i stand til at forudse, hvorledes mennesker agerer med brands. Den viden baserer vi vore anbefalinger og strategier på.

Idé og koncept

Vi tager bestik af nutidens dynamiske medieverden, identificerer relevante trends og kreerer de løsninger, som man næppe havde tænkt på dagen før.  Vi udvikler både små og store ideer for at løse udfordringer og skabe effekt for kundens forretning.

Connections

Vi er i tæt kontakt med kunder og medier på hele rejsen fra idé til eksekvering, uanset kanal og platform.  Og uanset om målsætningen er at generere konvertering eller opbygge stærke brands.