google-site-verification: google94279bccb38b09dd.html

Har du lyst til at arbejde som studentermedhjælper i en dynamisk branche, med højt tempo og udfordrende arbejdsopgaver? Drømmer du om en karriere, hvor brugen af data og teknologi er centrale styrker i din marketing-værktøjskasse? Så er jobbet som Digital Trainee lige noget for dig.

Det tilbyder vi
I Reprise varetager vi alt digital marketing på tværs af en spændende og udfordrende portefølje af store annoncører. Digital marketing udvikler sig konstant i en retning af flere detaljer, efterspørgsel på større forståelse for forbrugernes adfærd og dertil planlægning af vores aktiviteter og effektmåling. Det er i dette spændingsfelt du vil få din rolle.

Du vil supportere vores digitale strateger med kampagneoplæg, analyser og evalueringer, hvorfor du også får et tæt samarbejde med hele vores digitale organisation af specialister. Du skal være klar på afvekslende arbejde, hvilket kan være udfordrende, men også det der sikrer en stejl læringskurve.

Til hverdag vil du sidde i vores digitale bureau på 25 personer, som har et ungt, socialt og uformelt miljø med et højt fagligt ambitionsniveau. Vi arbejder med search, social, display, video og har stort fokus på sammenhængen herimellem, hvilket kan gøre forståelsen af forbrugeren og medieeffekten kompleks.

Vi sørger selvfølgelig for den nødvendige oplæring i diverse systemer og processer, så du har et solidt grundlag for at varetage dine opgaver. Hvis du selv er proaktiv, kan du samtidig få stor indflydelse på dine opgaver og måden de løses på.

Medlem af Young Guns
Du vil indgå i vores trainee-program Young Guns, hvor du ca. en gang om måneden mødes med alle husets øvrige studerende. Her sikrer forskellige aktiviteter både faglig udvikling og et stærkt fællesskab på tværs af IPG Mediabrands.

Stillingen er på 20 timer ugentligt og honoreres med en fast månedlig aflønning. Vi er fleksible i forhold til dit studie, og du vil således selv have indflydelse på hvordan din uge kommer til at forløbe, så det passer med timer og eksamensperioder.

Vores forventninger
Vi leder efter en kollega med rettidig omhu, og som sætter en ære i at levere de bedste resultater og service. Du sætter en dyd i at sikre en høj kontinuerlig kvalitet, er detaljebevist og arbejder struktureret.

Derudover er det en klar fordel, hvis du er teknisk lærenem. Du skal være talinteresseret og kunne fordybe dig i data og samtidig være i stand til at formidle og visualisere resultaterne. Du føler dig hjemme i et uformelt, men professionelt miljø. Du er imødekommende, hjælpsom og har let til latter.
Praktisk erfaring fra lignende arbejde er naturligvis en fordel, men ingenlunde et krav, hvis bare du er lærenem og kommer med den rette indstilling.

Slutteligt forestiller vi os, at du læser på CBS eller ITU inden for marketing eller IT med kommercielt fokus og er i starten af din kandidat eller på sidste år af din bachelor. Vores forhåbning er, at både du og vi ser videre perspektiver i samarbejdet, når din uddannelse er færdiggjort.

Kort om os
Reprise er et digitalt mediebureau med speciale i digital performance marketing. I en større sammenhæng er vi del af det verdensomspændende medienetværk, IPG Mediabrands, herunder bl.a. mediebureauet IUM og det digitale reklamebureau Marvelous.
Samlet er vi i alt 120 ansatte i Danmark og godt 375 i Norden. Vi er lokaliseret på Skt. Petri Passage 5, 2.sal, 1165 København K.

Sådan søger du stillingen
Matcher du ovenstående profil, og har du lyst til at blive en del af vores team, så send ansøgning og CV til Careerdk@mbww.com med teksten Digital Trainee i emnefeltet. Har du spørgsmål til jobbet kan Frederik Brask, kontaktes på tlf. 60 17 13 73. Grundet sommerferieperioden kan der være længere responstid, men indtal en besked på telefonsvareren, så vender vi tilbage.

Deadline for ansøgning er 30. august, men vi holder løbende samtaler og afventer ikke deadline, hvis vi finder vores kommende kollega.