Hvad siger du til at blive trainee i en dynamisk branche, med højt tempo og masser af udfordringer? Drømmer du samtidig om en karriere med data og teknologi som del af din marketing-værktøjskasse?

Så er jobbet som Programmatic Trainee hos Cadreon lige noget for dig. Lige nu søger vi 2 trainees med start snarest muligt.

Markedet for digital annoncering er i konstant udvikling, og som en del af Cadreon, IUMs programmatiske enhed, får du mulighed for at komme helt ind i det digitale maskinrum i et af Danmarks største mediebureauer.

Det tilbyder vi
Cadreon varetager alt datadrevet marketing digitalt på tværs af en spændende og udfordrende portefølje af kunder. Den eksponentielle udvikling indenfor netop dette felt betyder samtidig at læringen vil være konstant og de fremtidige muligheder være mangeartet.

Til hverdag vil du sidde i vores programmatic afdeling på 12 personer, hvor miljøet er ungt, uformelt og dynamisk på et fagligt højt niveau. Dine opgaver vil bestå i at assistere dine specialistkolleger med alt fra planlægning af kampagner til planmæssig opsætning og løbende optimering for at sikre den højest mulige performance på tværs af vores kunder.

Vi sørger selvfølgelig for den nødvendige oplæring i diverse systemer og processer, så du har et solidt grundlag for at varetage de mangeartede opgaver som jobbet vil indeholde.

Som studentermedhjælper vil du også indgå i trainee-programmet Young Guns, hvor du ca en gang om måneden mødes med alle husets øvrige studentermedhjælpere for at sikre faglig udvikling og et stærkt fællesskab på tværs af virksomheden.

Vores forhåbning er, at både du og vi ser videre perspektiver i samarbejdet, når din uddannelse er færdiggjort. Stillingen er på 20 timer ugentligt og honoreres med en fast månedlig aflønning. Vi er fleksible i forhold til dit studie og du vil således selv have indflydelse på hvordan din uge kommer til at forløbe så det passer med timer og eksamensperioder.

Vores forventninger
Vi leder efter studerende med forståelsen for rettidig omhu, og som sætter en ære i at levere de bedste resultater og service. Du sætter en dyd i at sikre en høj kontinuerlig kvalitet, er detaljebevist og arbejder struktureret og selvstændigt.

Derudover er det en klar fordel, hvis du er teknisk lærenem og holder af at fordybe dig i systemer og tal, da arbejdet primært vil foregå i diverse teknologi-platforme, excel og tildels powerpoint.

Som person føler du dig hjemme i et uformelt, men professionelt miljø. Du er imødekommende, hjælpsom og har let til latter.
Praktisk erfaring fra lignende arbejde er naturligvis en fordel, men ingenlunde et krav. Slutteligt forestiller vi os, at du er i de sidste to eller tre år af din uddannelse.

Kort om Cadreon
Cadreon er en digital specialistenhed med fokus på blandt andet programmatic medieindkøb, data management og Ad Operations. I en større sammenhæng er vi del af det verdensomspændende medienetværk, IPG Mediabrands, herunder blandet andet mediebureauet, IUM og reklamebureauet, Marvelous.

Samlet er vi i alt 120 ansatte i Danmark og godt 350 i norden. Vi er lokaliseret på Skt. Petri Passage 5, 2.sal, 1165 København K. Du kan læse mere om vores spændende verden her

Sådan søger du stillingen
Matcher du ovenstående profil, og har du lyst til at blive en del af vores team, så send ansøgning og CV til L&D Manager Johann Busch på johann.busch@mbww.com med teksten Programmatic Trainee i emnefeltet. Har du ydereligere spørgsmål til jobbet kan Christian Evendorff, Head of Cadreon, kontaktes på tlf. 60434061. Vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.

All rights reserved IUM A/S