Har du lyst til at arbejde som studentermedhjælper i en dynamisk branche, med højt tempo og masser af udfordringer? Drømmer du om en marketing karriere med data og teknologi som styrker i din værktøjskasse?

Så er jobbet som Programmatic Trainee hos Cadreon lige noget for dig.

Markedet for digital annoncering er i konstant udvikling, og som en del af Cadreon, får du mulighed for at komme helt ind i det digitale maskinrum i et af Danmarks største mediebureauer.

Et job i Cadreon
I Cadreon varetager vi alt datadrevet marketing digitalt på tværs af en spændende og udfordrende portefølje af kunder. Den eksponentielle udvikling indenfor netop dette felt betyder at læringen vil være konstant og de fremtidige muligheder være mangeartet.

Til hverdag vil du sidde i vores programmatic afdeling på 12 personer, hvor miljøet er ungt, uformelt og dynamisk på et fagligt højt niveau. Dine opgaver vil bestå i at assistere dine specialistkolleger med alt fra planlægning af kampagner til planmæssig opsætning og løbende optimering. Alt sammen for at sikre den højest mulige performance på tværs af vores kunder.

Vi sørger selvfølgelig for den nødvendige oplæring i diverse systemer og processer, så du har et solidt grundlag for at varetage de forskellige opgaver som jobbet vil indeholde.

Som studentermedhjælper vil du også indgå i trainee-programmet Young Guns, hvor du ca en gang om måneden mødes med alle husets øvrige studentermedhjælpere for at sikre faglig udvikling og et stærkt fællesskab på tværs af virksomheden.

Vi søger lige nu en studentermedhjælper med start hurtigst muligt. Vores forhåbning er, at både du og vi ser videre perspektiver i samarbejdet, når din uddannelse er færdiggjort. Stillingen er på 20 timer ugentligt og honoreres med en fast månedlig aflønning. Vi er fleksible i forhold til dit studie, og du vil således selv have indflydelse på hvordan din uge kommer til at forløbe, så det passer med timer og eksamensperioder.

Vores forventninger
Vi leder efter en kollega med rettidig omhu, og som sætter en ære i at levere de bedste resultater og service. Du sætter en dyd i at sikre en høj kontinuerlig kvalitet, er detaljebevidst og arbejder struktureret og selvstændigt.
Derudover er det en klar fordel, hvis du er teknisk lærenem og holder af at fordybe dig i systemer og tal, da arbejdet primært vil foregå i diverse tech-platforme, Excel og til dels PowerPoint.

Du føler dig hjemme i et uformelt, men professionelt miljø. Du er imødekommende, hjælpsom og har let til latter, og du er typen, der hellere spørger en gang for meget end en gang for lidt.

Praktisk erfaring fra lignende arbejde er ingenlunde et krav – vi skal nok lære dig op. Slutteligt forestiller vi os, at du er i de sidste to eller tre år af din uddannelse.

Kort om Cadreon
Cadreon er en digital specialistenhed med fokus på digitale indkøb beriget med teknologi og data. I en større sammenhæng er vi del af det verdensomspændende medienetværk, IPG Mediabrands, herunder blandet andet mediebureauet, IUM og det digitale reklamebureau, Marvelous.
Samlet er vi i alt 120 ansatte i Danmark og godt 375 i norden. Vi er lokaliseret på Skt. Petri Passage 5, 2.sal, 1165 København K. Du kan læse mere om vores spændende verden her

Sådan søger du stillingen
Matcher du ovenstående profil, og har du lyst til at blive en del af vores team, så send ansøgning og CV til Careerdk@mbww.com med teksten Programmatic Trainee i emnefeltet. Har du spørgsmål til jobbet kan Christian Evendorff, Head of Cadreon, kontaktes på tlf. 60434061. Vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.