Har du mod på at rådgive store danske og internationale virksomheder i deres arbejde med de mangfoldige digitale medier? Og trives du med en travl og spændende hverdag?

Så er stillingen som Digital Manager hos IUM noget for dig!

Som Digital Manager får du en central rolle i vores store digitale team. Dine primære opgaver består i rådgivning og strategisk sparring indenfor alle de digitale discipliner som Programmatic/RTB, Search, Mobil, Web-TV, Traditionel Display annoncering mm. Du vil være i direkte dialog med vores kunder, med medier samt med en stor del af IUM’s andre afdelinger.

Det tilbyder vi
Vi bor i toppen af Dokk1 i Aarhus. Her vil du, udover en fin udsigt over byen, blive del af en dynamisk og uformel arbejdsplads i et åbent kontorlandskab, hvor frihed og ansvar går hånd i hånd. For den rette kandidat vil der derfor være rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er et mediebureau med højt til loftet og et stærkt socialt sammenhold, der tilbyder en konkurrencedygtig løn.

Vores krav og forventninger
Du brænder for digital markedsføring og kan se marketing i en større digital kontekst.
Det er ikke vigtigt, om du er uddannet eller ej, men som Digital Manager skal du have min. 2 års erfaring med digitale platforme såsom Google Adwords, Facebook Ads Manager, Google Analytics, Adform. Du har min. 2 års praktisk erfaring med medieplanlægning af digitale kampagner og et basis kendskab til DSP/DMP’er. Next steps lærer vi dig hen ad vejen gennem et skræddersyet forløb.

Det er en fordel med en mediebureaubaggrund, men det er ikke et must – så længe du har gåpåmod og ikke er bange for en udfordring. Du har en struktureret tilgang til opgaver og en sans for detaljen. Det er et krav, at du har let til grin, er åben og sætter pris på en uformel omgangstone og virksomhedskultur.

Fakta
Stillingen er fuldtid. Vi er lokaliseret på Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C.

Sådan søger du
Føler du, at du matcher ovenstående, og har du lyst til at blive en del af vores team, så send ansøgning og CV til Head of Digital Accounts paw.hansen@ium.dk med teksten Digital Manager i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Paw på tlf. 61 27 44 02.

Vi glæder os til at høre fra dig!

IUM er en del af den internationale bureaugruppe IPG Mediabrands, som har kontorer i 130 lande og beskæftiger 8.500 medarbejdere på verdensplan.

Læs mere om os her på sitet og på Mediabrands.dk.

All rights reserved IUM A/S