Skip to main content

IUM og Mediabrands opruster de digitale kompetencer og udvider det digitale ledelsesteam.

Mediabrands har ansat Michael Ingemann (foto) i en nyoprettet stilling som Chief Digital Officer. Den stillingsbetegnelse dækker over en helt ny tværgående rolle som digital strateg for alle bureauer under Mediabrands-porteføljen, dvs. IUM, BPN, Marvelous, Media Print, Orion etc.

Opgaven er bl.a. at sikre en effektiv digital videns- og inspirationsdeling på tværs alle bureauer og mange ansatte.Michael Ingemann Mediabrands

“Jeg glæder mig meget til at løse hovedopgaven – som i første omgang er, at samle alle de mange digitale kompetencer, som Mediabrands-bureauerne kan byde på,” siger Michael Ingemann, der kommer fra et job som digital marketingdirektør for konsulenthuset Impact A/S.

Chief Digital Officer Michael Ingemann refererer direkte til Mediabrands-direktør Michael Thim.

Nyt digitalt team favner bredt

Samtidig styrker Mediabrands det digitale ledelsesteam, så teamet snart tæller i alt fem personer. Signalet til kunder og marked er skærpet fokus på kundernes digitale strategiudvikling indenfor alle discipliner.

Sammen med Michael Ingemann, tegnes lederteamet af IUM’s Head of Digital Katrine Grandahl, der i den daglige drift sekunderes af Head of Digital Accounts og Social Janus Hautop, Head of Search Michael Oppenhagen samt Head of Cadreon Christian Evendorff. Sidstnævnte er netop vendt tilbage til IUM efter et ophold hos OMD.

Datadrevet indsigt

Den ledelsesmæssige oprustning er også påkrævet. Mediabrands-bureauerne har vundet en lang række nye kunder i 2015, der næsten alle gentænker deres digitale strategier i 2016.

”Vi skærper først og fremmest fokus på kundernes digitale udvikling, og på at opdyrke en mere intelligent brug af alle de data, vi har i gruppen,” siger Katrine Hougaard, som uddyber:

”Særligt skal vi sikre, at det er en data-dreven indsigt i social, search og programmatic, der beriger kundernes content marketing aktiviteter”.

Den digitale chef imødeser optimeret udnyttelse af samtlige digitale ressourcer og værktøjer i Mediabrands.

Mediabrands-gruppen tæller i alt ca. 120 ansatte fordelt på mediabureauerne IUM og BPN udoverMarvelous, Media Print, iRetail og Orion Trading.

Leave a Reply