google-site-verification: google94279bccb38b09dd.html

Brænder du for medier og marketing? Trives du med en travl og spændende hverdag? Så læs her.
IUM søger en skarp og nysgerrig Broadcast Planner, der har lyst til at arbejde på et innovativt dansk mediebureau med start snarest muligt.

IUM er et bureau med højt til loftet og et stærkt socialt sammenhold, for den rette kandidat vil der derfor være rige muligheder for personlig og faglig udvikling.

Arbejdsopgaver 
Som Broadcast Planner indkøber, monitorerer, rapporterer og optimerer du kampagner for nogle af Nordens største annoncører på TV & Radio, Web TV og Biograf. Opgaverne er mange og forskelligartede og inkluderer arbejdet med kunder, bookingsystemer, nye vinkler på kundepræsentationer, udfærdigelse af analyse og general research.

Det tilbyder vi
Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, hvor frihed og ansvar går hånd i hånd. Hos IUM får du det ansvar, du er villig til at tage og kan bære, og vi vil så vidt muligt skræddersy stillingen til dine kompetencer. Til gengæld forventer vi, at du er initiativrig, selvstændig og ærekær omkring det produkt du leverer.

Du kommer til at arbejde med erfarne kolleger, og du vil, udover broadcast, få en forståelse for husets øvrige kompetencer og det overordnede produkt vi leverer til kunderne.

Det leder vi efter
• Du brænder for marketing og har en naturlig interesse for TV & Radio
• Du er talstærk og detaljebevist
• Du er habil bruger af Excel og PowerPoint
• Du udviser stort engagement og gåpåmod
• Du er omhyggelig og struktureret, har overblik og sætter en ære i at overholde deadlines
• Kendskab til medieverdenen er et must

Stillingen som Broadcast Planner er på fuldtid.

Sådan søger du stillingen
Matcher du ovenstående, og har du lyst til at blive en del af vores team, så send en motiveret ansøgning (+CV) til Careerdk@mbww.com med teksten ”Broadcast Planner” i emnefeltet. Vi skal have din ansøgning senest d. 30/8.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jakob Olsen, Head of Broadcast på tlf. 27 22 49 29. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om IUM
IUM er Danmarks 5. største mediabureau og arbejder med en række af Nordens førende virksomheder. Du vil få din daglige gang i vores Broadcast afdeling, hvor du får 3 erfarne kolleger. Vi er 120 i Danmark og godt 375 i Norden. IUM er del af det verdensomspændende medienetværk IPG Mediabrands.

Læs mere om os her på IUM.dk