Har du lyst til at arbejde på et bureau og i en afdeling i rivende udvikling, hvor du vil have stor indflydelse på at sætte standarden indenfor dit område? Trives du med at holde orden og er du struktureret? Og har du lyst til at arbejde med at sætte dit fingeraftryk på den måde man driver digitale kampagner?

Det vi kan tilbyde
Som Digital Campaign Manager får du en central rolle i vores store digitale team. Her vil du arbejde på tværs af 3 teams. Dine primære opgaver består i at implementere banner kampagner i vores Ad Serving & Tracking systemer og hjælpe kunderne med at implementere trackingscripts på deres websites.

Du vil stå for opsætning og igangsætning af kampagnerne, have dialogen med de kreative bureauer omkring levering af bannermateriale og samtidig være med til at optimere kampagneeffekten. Det vil også være dit ansvar dagligt at tjekke at samtlige igangværende kampagner kører som planlagt.

Dit tekniske værktøj vil først og fremmest være Ad Serving & Tracking systemet Adform. Du vil derigennem have meget kontakt til online medierne og vil derfor lynhurtigt opbygge et stort netværk. Porteføljen af igangværende kampagner er stor, så det er essentielt at du er i stand til at styre mange arbejdsprocesser på en gang og kunne kommunikere tydeligt til kollegaer, kunder og leverandører.

Vores krav og forventninger
Nøgleordene for IUM ansatte er generelt; ihærdighed, fleksibilitet, selvstændighed, åbenhed, troværdighed. Du skal have evner og lyst til at arbejde med projektledelse, strategi, problemløsning. Du detaljebevist og holder fokus på kvalitet. For denne profil er det især vigtigt, at du er en person med praktisk baggrund indenfor online marketing og det er fordel med erfaring med at opsætte online kampagner, men det er ikke et krav – så længe du har gåpåmod og ikke er bange for en udfordring.

Det er vigtigt for os, at du som person er omhyggelig og struktureret, og at du sætter en ære i at overholde deadlines. Derudover trives du i et travlt og ungt miljø og kan lide at have mange bolde i luften på samme tid. Det er et krav, at du har let til grin, er åben og sætter pris på en uformel omgangstone og virksomhedskultur.

Hvordan ser hverdagen ud
Dine primære opgaver består i at implementere digitale kampagner og være med til at rapportere og evaluere kampagneeffekten. Endvidere vil der være en del ad hoc opgaver, som f.eks. kunne være med til at udvikle vores rapporteringsformater og samtidig deltage i digitale projekter på tværs at huset.

Virksomhedspræsentation
IUM er Danmarks 4. største mediabureau og arbejder med en lang række af Danmarks største virksomheder. Du vil få din daglige gang i vores Digital-afdeling, hvor du får 20 erfarne kolleger.

Fakta
Vi er lokaliseret på Skt. Petri Passage 5, 2.sal, 1165 København K. Stillingen er fuldtid.

Sådan søger du stillingen
Føler du, at du matcher ovenstående, og har lyst til at blive en del af vores team, så send os din ansøgning med fokus på at fortælle om dig selv og hvorfor du gerne vil arbejde hos IUM, vedlæg et detaljeret CV samt en referenceliste.

Send dit materiale til e-mail johann.busch@ium.dk med teksten Digital Campaign Manager i emnefeltet, så vi har din ansøgning senest den 22. marts 2018. Vi holder samtaler løbende.
Vi glæder os til at høre fra dig!

All rights reserved IUM A/S