Nyder du kundekontakt? Er du kreativ i brugen af medier, og sætter du en ære i at levere et produkt af høj kvalitet?

Så har IUM stillingen til dig.

IUM er et af Danmarks førende mediebureauer. Vi oplever en fantastisk vækst med flere store internationale kunder, og derfor søger vi nu en kreativ og digitalt savy Senior Client Manager, der brænder for at skabe indsigtsdrevne resultater gennem medier og marketing.

Arbejdsopgaver
Som Senior Client Manager fungerer du som dine kunders sparringspartner inden for medier og kommunikation. Med indsigt i deres forretnings- og kommunikationsmæssige udfordringer, er du med til at sikre, at der skabes en lige linje fra forbrugerindsigt og strategi til de rigtige offline og online kanalvalg. Du er med fra start til slut, og håndterer kampagner fra brief til implementering bl.a. i tæt samarbejde med vores dygtige kollegaer i husets forskellige specialistafdelinger.

Du vil sammen med et engageret team få ansvar for en af vores store internationale kunder. Det forventes derfor, at du har interessen, engagementet og den fornødne viden til at kunne rådgive dem på bedste vis, specielt inden for de digitale discipliner. Med rødder i din digitale know-how udfordrer du således kunden gennem nye og kreative måder at nå deres målgrupper på. Du vil desuden blive involveret i New Bizz og diverse adhoc aktiviteter på tværs af huset.

Om dig
• Du har en Bachelor eller kandidatgrad i marketing, media eller kommunikation.
• Du har gerne 3-5 års erfaring fra en lignende stilling eller som digital specialist og har lyst til udfordringer på et mediabureau i rivende digital udvikling.
• Du har digital erfaring på min. generalistniveau – du forstår hvad de enkelte digitale medier er gode til og hvordan de fungerer i samspil.
• Du er forandringsparat og bidrager med et holistisk syn på mediestrategi og en kreativ tilgang til arbejdet med diverse mediekanaler.
• Du er en holdspiller, der ikke er bange for at påtage dig ansvar, er overbevisende i præsentationer og kan prioritere i en travl hverdag.
• Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau i både skrift og tale.

Det tilbyder vi
Ud over en individuelt forhandlet, konkurrencedygtig løn tilbyder vi en yderst attraktiv kundeportefølje og spændende opgaver med bl.a. globalt orienterede danske virksomheder. Hos IUM er det sociale sammenhold stærkt, vi har højt til loftet, arbejdsmiljøet er uformelt og inkluderende og har du forslag til interne forbedringer, tages de imod med kyshånd. Frihed og ansvar følges ad og du kommer til at drive egne teams og kunder. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Sådan søger du   
Matcher du ovenstående, og har du lyst til at blive en del af vores team, så send en motiveret ansøgning (+CV) til Careerdk@mbww.com med teksten ”Senior Client Manager” i emnefeltet. Deadline for ansøgninger er den 24. januar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Gitte Sass Heise, Group Client Director på tlf. +4530498626. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om IUM 
IUM blev stiftet i 1992 og er Danmarks 4. største mediabureau. Vi rådgiver og servicerer en række af verdens førende detail- og produktbrands via vores internationale netværk, IPG Mediabrands, ligesom vi arbejder med flere af de største nordiske og danske annoncører i regionen. Vores kunder tæller blandt andre Carlsberg, LEGO, og Salling Group. Du vil få din daglige gang på vores kontor i Sankt Petri Passage, Kbh K.

Læs mere om os her på IUM.dk