Mediabranchen står aldrig stille, og derfor søger vi en kompetent og selvstændig studentermedhjælper, der brænder for digital marketing.

Du kommer til at hjælpe med vigtige projekter i vores Client afdeling, 20 timer om ugen.

Det vi kan tilbyde
Du indgår i vores ambitiøse LEGO-team, der opererer på et marked i kraftig vækst og under kontinuerlig udvikling.

I oplæringsprocessen lægger vi vægt på din personlige profil og tager os tid til at hjælpe dig i gang og udvikle dig. Til gengæld forventer vi, at du er initiativrig, selvstændig og ærekær omkring det produkt, du leverer.

Stillingens indhold
Dine primære opgaver vil være:
• Oprette kampagne og medieindrykninger
• Opdatere medieplaner
• Matche ordrebekræftelser med medieplaner
• Udarbejde kampagne og kvartalsevalueringer
• Afstemme og kontrollere afviklet budget mod booket budget

Endvidere vil der være en del ad hoc opgaver, som f.eks. at bidrage til præsentationer og indsamle markedsdata mm.

Vores forventninger
Du læser på en videregående uddannelse, men studieretningen er ikke afgørende. For denne profil er det vigtigt, at du har talforståelse, arbejder struktureret og sætter en ære i at overholde deadlines. Derudover trives du i et travlt og ungt miljø og kan lide at holde mange bolde i luften. Det er et krav, at du har let til grin, er åben og sætter pris på en uformel omgangstone og virksomhedskultur.

Kort om IUM
IUM er Danmarks 5. største mediabureau og arbejder med en lang række af Danmarks førende virksomheder. Du vil få din daglige gang i vores digitale performance enhed. Vi er 120 i Danmark og godt 250 i Norden. IUM er del af det verdensomspændende medienetværk IPG Mediabrands. Læs mere om vores spændende verden på www.ium.dk.

Hvordan søger du?
Vi har brug for dig snarest så send dit CV og et par ord om dig selv til emil.gade@ium.dk hurtigst muligt (Emnefelt ”Studentermedhjælper”).

Vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

All rights reserved IUM A/S