Skip to main content

IUM søger erfaren Client Director

Har du 4-6 års erfaring med Client Service? Kan du holde overblikket, orkestrere mange elementer på tværs af mange kunder, og sætter du en ære i at levere et produkt af høj kvalitet?

Så har IUM stillingen til dig.

IUM er et af Danmarks førende mediabureauer, og vi oplever lige nu en stor vækst i de mediebureaunetværk, vi er en del af. Derfor søger vi nu en erfaren og digitalt savy Client Director, der brænder for at skabe indsigtsdrevne resultater gennem medier og marketing, og kan hjælpe kunderne videre i den digitale transformation.

Arbejdsopgaver

Du vil være en del af et engageret Client Team på 5 personer. Sammen med repræsentanter fra husets specialistafdelinger, vil du få ansvaret for en række udvalgte internationale og lokale kunder inden for biler, dagligvarer, eCommerce, etc.

Sammen med kundeteamet fungerer du som kundens sparringspartner inden for medier og kommunikation. Med indsigt i deres forretnings- og kommunikationsmæssige udfordringer, er du med til at sikre, at der skabes en lige linje fra forbrugerindsigt og strategi til de rigtige offline og online kanalvalg. Du er med fra start til slut, og håndterer kampagner fra brief til implementering.

Det forventes derfor, at du har interessen, engagementet og den nødvendige viden til at kunne rådgive kunden på bedste vis. Med rødder i din digitale knowhow, kan du udfordre kunden gennem nye måder at nå målgrupperne på. Du vil desuden blive involveret i New Biz og diverse udviklingsprojekter på tværs af huset.

 

Om dig

  • Du har en Bachelor eller kandidatgrad i marketing, media eller kommunikation.
  • Du har erfaring fra en lignende stilling. Du har evt. været i en digital specialistrolle tidligere, men du har haft overordnet kundeansvar i mindst 4 år.
  • Du har digital erfaring på min. generalistniveau
  • Du ved hvordan offline medier og digitale medier spiller sammen, og hvad de hver især bidrager med
  • Du er forandringsparat og bidrager med et holistisk syn på mediestrategi og en datadrevet tilgang til arbejdet med diverse mediekanaler.
  • Du er en holdspiller, der ikke er bange for at påtage dig ansvar, er overbevisende i præsentationer og kan prioritere i en travl hverdag.
  • Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau i både skrift og tale.

 

Det tilbyder vi

Ud over en individuelt forhandlet, konkurrencedygtig løn tilbyder vi et stærkt socialt sammenhold og gode udviklingsmuligheder. Vi har højt til loftet, arbejdsmiljøet er uformelt og inkluderende og har du forslag til forbedringer, tages de imod med kyshånd. Frihed og ansvar følges ad, og du kommer til at drive egne projekter. Der er tale om en fuldtidsstilling.

 

Sådan søger du

Matcher du ovenstående, og har du lyst til at blive en del af vores team, så send en motiveret ansøgning (+CV) til Careerdk@mbww.com med teksten ”Client Director” i emnefeltet hurtigst muligt og gerne inden d. 25. januar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Group Client Director Dorthe Skovrider på dorthe.skovrider@ium.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Om IUM

IUM blev stiftet i 1992 og er Danmarks 4. største mediabureau. Vi rådgiver og servicerer en række af verdens førende detail- og produktbrands via vores internationale netværk, IPG Mediabrands, ligesom vi arbejder med flere af de største nordiske og danske annoncører i regionen.

Vores kunder tæller blandt andre Johnson & Johnson, Carlsberg og Salling Group. Du vil få din daglige gang på vores kontor i Sankt Petri Passage, Kbh K.

Læs mere om vores verden her på Ium.dk