IUM er et af Danmarks førende mediebureauer i en branche i konstant forandring.

Som et led i vores strategiske målsætning og planer for fremtiden søger vi nu en Retail Planning Director med brancheerfaring, der brænder for medier og marketing.

Arbejdsopgaver
Som Retail Planning Director fungerer du som dine kunders sparringspartner inden for marketingledelse, særligt med fokus på kommunikation og medieplanlægning. Med indsigt i dine kunders forretnings- og kommunikationsmæssige udfordringer er du med til at sikre, at der skabes en konkurrencemæssig fordel og lige linje mellem forbrugerindsigt og strategi, til de mest optimale marketinginvesteringer. Det sker i tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer, hvor du har ansvaret for at sætte det rette hold af specialister.

Som Retail Planning Director får du det samlede ansvar for egen portefølje af nøgle retailkunder. Det forventes derfor, at du besidder evnen og har erfaring med at arbejde med stærke teams og trives med at motivere dine kolleger ved f.eks. at kommunikere et klart fællesmål og være et samlingspunkt for den retning du vil udvikle dine kunder i.

Derudover finder du også energi i at gå forrest i arbejdet med at tiltrække nye kunder og har erfaring med at lede en pitch-proces.

Om dig
• Du har en kandidatgrad, HD eller lign. i marketing, media eller kommunikation.
• Du har gerne min. 10 års erfaring fra marketing og kommunikations-afdelinger, gerne på bureau og/eller som en del af et marketingteam i en retail-forretning.
• Du forstår og har grundigt kendskab til de mekanismer som gør sig gældende i en retail-forretning.
• Du nyder kundekontakten og at sætte dig ind i forretnings- og kommunikationsmæssige udfordringer.
• Du er forandringsparat og bidrager med et holistisk syn på marketingstrategi og en stærk forretningsmæssig tilgang til arbejdet med kommunikation og medier.
• Du er nysgerrig af natur og vil gerne forstå mere af verden, end hvad vi ser i 19nyhederne på TV2.
• Du er en holdspiller, der ikke er bange for at påtage dig ansvar, er overbevisende i præsentationer og kan prioritere i en travl hverdag. Du har en generel tro på at tingene lykkedes og ved at vejen til succes aldrig er liniær.

Det tilbyder vi
Udover en individuelt forhandlet konkurrencedygtig løn, tilbyder vi en yderst attraktiv kundeportefølje og spændende opgaver med bl.a. globalt orienterede danske virksomheder.

Hos IUM er arbejdsmiljøet dynamisk og inkluderende og det forventes, at alle bidrager til at forbedre vores fælles hverdag. Her går frihed og ansvar hånd i hånd, og du kommer til at drive egne teams og kunder, hvilket også betyder at du selv styrer din tid og er med til at definere din dagligdag.

Vi er lige flyttet i nye fede lokaler i Pakhusene på Aarhus Ø med masser af fællesaktiviteter, god kantine og saunagus hver onsdag.

Sådan søger du
Matcher du ovenstående, og har du lyst til at blive en del af vores team, så send en motiveret ansøgning (+CV) til Careerdk@mbww.com med teksten ”Retail Planning Director” i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mathias Funder, Managing Partner på tlf. +4560604088.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om IUM
IUM blev stiftet i 1992 og er Danmarks 4. største mediabureau. Vi rådgiver og servicerer en række af verdens førende detail- og produktbrands via vores internationale netværk, IPG Mediabrands, ligesom vi arbejder med flere af de største nordiske og danske annoncører i regionen. Vores kunder tæller blandt andre Carlsberg, LEGO og Salling Group.

Du vil få din daglige gang på vores helt nye kontor i Aarhus på Mariane Thomsens vej 1, 8000 Aarhus Ø.

Læs mere om vores verden her på www.ium.dk