IWDK: Årets Internet Week 2018 kredsede om temaet, “People First in the Digital Age”, og IUM var i Aarhus for at bidrage til et højt fagligt niveau på to sessions.

Den årlige tech-festival i Aarhus åbner dørene for foredrag og debatter om, hvorledes ny teknologi påvirker både arbejdsliv og privatliv. En stor del af festivallen udspiller sig i DOKK1 på Aarhus havn, hvor IUM Aarhus har til huse.

Torsdag den 3. maj
Først var IUM på scenen under en session om “Intelligent media planning”.

Media planning har udviklet sig til en hybrid mellem science og kreation. Når et brand skal tænke planning på tværs af forbruger, medier, indhold og kontekst, så er det en konstant søgen efter optimal udnyttelse af position og budget, for at opnå størst mulige marketing effekt.

Tilhørerne oplevede IUM og andre dele udvalgte cases og eksempler på media planning, der er tilpasset nutidens medielandskab, og fik konkret inspiration til fremtidige marketing planlægning.
Eventen var del af New Media Day som afholdes hos VIA i Filmbyen.

Fredag den 4. maj
Fredag var IUM vært for en hel session, “Den mobile forbruger”, der satte fokus på danske mobilbrugers DNA anno 2018.

Hvordan og hvornår bruges mobilen i krydsfeltet mellem nyheder, informationssøgning, køb, underholdning m.m.? Tilhørerne blev klogere på, hvordan danskerne agerer med deres mobiltelefon. I hånden har de overalt adgang til nyheder, til information, til produkter, til underholdning – og den direkte linje kan enten bruges rigtig eller gøres uhyggelig passiv.

Baggrund for præsentationen var IUM seneste indsigter omkring den mobile forbruger, der er baseret på en analyse udført af IUM og Berlingske.  Hele tre fagfolk fra IUM og søsterbureauer er på podiet.

Vil du vide mere? Kontakt: Insight Development Director Jonas.Rasmussen@ium.dk

Fem dage med tech-fokus
Internet Week Denmark er en digital festival i Aarhus, hvor deltagere gennem foredrag, samtaler, debatter og workshops kan blive klogere på, hvordan den nyeste teknologi påvirker hverdagen både i vores arbejdsliv og privatliv. I år er temaet People First in the Digital Age.

Udvalget af arrangementer er stort: droner, Virtual Reality, digital sikkerhed, Coding Pirates, udstilling med digital design, robotter, kunstig intelligens – og måske førerløse biler.

Over 100 aktiviteter
Internet Week Denmark har 5 spor: forretning, borgerskab, kreativitet, marketing og teknologi. Inden for de 5 spor er der konkurrencer, happenings, networking, paneldebatter, seminarer, workshops, talks og foredrag.

Internet Week Denmark 2018 foregår fra den 2. – 6. maj 2018.