Den globale take-away service, Just-Eat, konsoliderer deres bureausamarbejde på globalt plan, og har valgt IUM som nordisk bureau.

Just Eats kommercielle direktør, Mikkel Pedersen, har deltaget i hele processen. Han siger:

“Vi ser frem til det lokale og globale samarbejde med IUM og hele UM-netværket. Vi har store vækstplaner og bliver udfordret fra nye spillere på markedet. Her er det helt centralt med et stærkt og tæt samarbejde. Det ser vi frem til sammen med IUM,” siger Mikkel Pedersen.

Ét af de strategiske indsatsområder for Just Eat er en hyper lokal tilgang til take-away-markedet. Det handler om at blive en del af lokalsamfundet og en integreret del af de vaner og behov, alle har omkring mad.

”Vi fører, populært sagt, en kamp om kunderne fra postnummer til postnummer. For at lykkedes med det har vi behov for et bureau, der kan integrere vores egen business intelligence med den lokale puls fra byen og lokalsamfundet, for på den måde at skabe intelligent medieplanlægning,” siger Mikkel Pedersen.

Den opgave ligger nu hos IUM – og Reprise, der er IUM’s digitale performance-enhed.

“Vi er super glade for det nye samarbejde med Mikkel og teamet. Just Eat er et rigtig stærkt brand, som har et unikt data-indblik i kundernes adfærd, og deres forretningsmodel er lige ned ad vores boldgade under Reprise. Men data er ikke brugbart uden en menneskelig forståelse for de sammenhænge de skal præsenteres i, det er i det sweet-spot mellem menneske og teknologi, vi skal vinde gamet sammen med Just Eat,” siger Managing Partner Mathias Funder, IUM.

Om Just Eat

Just Eats globale marketing-team sidder i London, og de har sammen med de lokale marketing-teams valgt UM netværket som virksomhedens globale mediabureau i 10 lande.

På verdensplan findes Just Eat i 13 lande med over 64.000 restaurantpartnere og over 14,2 millioner kunder. Just-Eat lancerede i Danmark i 2001, og hovedkontoret for hele Just Eat-gruppen ligger i London, hvor virksomheden også er børsnoteret.