October 5, 2020

IUM søger Client Manager til LEGO

July 31, 2020

Head of Paid Search with drive and passion

July 9, 2020

IUM søger erfaren Retail Planning Director til strategisk nøglerolle

Søg gerne uopfordret

IUM tilbyder rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er et bureau med højt til loftet og et stærkt socialt sammenhold.

Vi sætter pris på forskellighed og søger løbende nye medarbejdere med forskellige baggrunde og erfaringer. Fælles for os alle er høj arbejdsmoral, stærke kommunikative egenskaber og en brændende interesse for medier. Det er altid en fordel, hvis du har medie, reklame og kundeerfaring.

Se ledige jobs til venstre.

Du er altid velkommen til at sende HR en uopfordret ansøgning på: Careerdk@mbww.com

Vi ser frem til at høre fra dig.

IUM’s praktikprogram

Som praktikant hos IUM og Mediabrands bliver du del af husets alsidige praktikprogram. Vi tilbyder varierede opgaver på tværs af alle mediediscipliner, så du får indsigt i alt fra print/offline til de nyeste digitale tendenser. Hos research lærer du eksempelvis om analyseredskaber, mens Client Service afdelingen giver dig indblik i anvendelsen af analytiske resultater i mediastrategiudvikling.

Du opnår med andre ord den praktiske erfaring, der er nødvendig for en god karrierestart inden for medieverdenen.

HR på tværs

IUM arbejder både lokalt og nordisk når det gælder HRM, idet vi deler best practices på tværs af vores kontorer i København, Stockholm, Oslo og Helsinki.

Udover at sikre en professionel indsats på kontrakt- og lønområdet er vores overordnede fokus på Learning & Development. Her arbejder vi med ”on the job training”, coaching og mentoring samt formelle læringskanaler som foredrag, e-learning og kursusophold.