Kan du flytte Reprise til det næste niveau inden for digital performance marketing? Kan du rådgive vores kunder om, hvordan de skaber de bedste resultater? Være en team-player og dele ud af din specialist-viden?

Hvis ja – så skynd dig og send os din linkedIn-profil eller CV.

Arbejdsopgaver

Du vil blive en integreret del af vores venner fra IUM i Aarhus, da meget af din tid vil gå med servicering og nærvær på deres kunder. Efterhånden som du har opbygget tætte relationer til både interne og eksterne interessenter og bevist dit værd som PPC ekspert på eksekverende og strategisk niveau, kan du nu folde din bredere profil ud, og læne dig op af vores internationale kompetencecentre, som kan supportere dig i SEO, CRO, Paid Social, Creative mv.

Sideløbende vil du deltage i nervepirrende new bizz pitches og lærerige sessioner med dine kompetente kolleger, som er ivrige efter at lære dig alt om deres forretningsområde og kunder, ligesom du vil kunne bidrage den anden vej rundt med din specialist-viden.

Vores krav og forventninger

Vi forestiller os, at du er Senior Search Manager eller lignende i dag, med ambitioner om at tænke marketing-performance bredere og få mere ansvar. Du vil blive primus motor på at drifte og udvikle en ambitiøs portefølje af kunder fra dag ét, men skal også være med til at opdrive din næste kunde. Hvis du også har forståelse for SEO, Programmatic, CRO, Doubleclick og Google Analytics er det en klar fordel, da det er den vej vores rådgivning går.

Med et solidt bagland af specialister i København, får du en unik mulighed for at komme med fra rejsens start og definere dine egne milepæle undervejs.

Som person skal du være forberedt på at skulle leve op til følgende værdier: Be Real, Be Fearless, Be on, Be Great.

Det tilbyder vi

Vi er et hus med højt til loftet og et stærkt socialt sammenhold på tværs af enheder. Et talentfuldt og ambitiøst miljø, hvor vi fejrer vores fejl og succeser i fællesskab.

For den rette kandidat vil der være rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Viser du initiativ, kan du selv være med til at definere din rolle.

Sammen lægger vi en plan for de næste 3 år, så vi løbende har fokus på at udvikle dig. Lønnen er individuelt forhandlet efter kvalifikationer. Stillingen er fuldtid.

Du vil i det daglige referere til Managing Partner i IUM Aarhus, Mathias Funder, men vil have din faglige ledelse og udvikling i København. Her vil du også blive en del af det danske Reprise team.

Vi har kontor i Dokk1 i Aarhus, og her vil du sidde som en del af et 10 mands team hos IUM.

Hvem er vi

Recreating Digital Marketing to finally work the way it should.

Reprise er et globalt digitalt bureau på 2300 digitale specialister, hvoraf de 35 sidder i Norden. Vi tænker nordisk og har nordisk P&L. Det betyder også, du har adgang til hele det globale netværk, når du skal bygge exceptionelle løsninger. Reprise er en del af IPG Mediabrands – globalt holdingselskab for media- og marketingbureauer under Interpublic Group. Vi er et full-service bureau-netværk, der arbejder med en lang række store danske og internationale virksomheder.

Sådan søger du stillingen

Matcher du ovenstående profil, og har du lyst til at blive en del af vores team, så send CV og kort ansøgning til Nordic Managing Director Lasse Clarke Storgaard på lasse.storgaard@reprisedigital.com med teksten Head of Performance i emnefeltet.

Ansøgningsfrist er 15. september 2018. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig!

All rights reserved IUM A/S