google-site-verification: google94279bccb38b09dd.html

Mediabranchen står aldrig stille, og derfor søger vi en kompetent og selvstændig studentermedhjælper, der brænder for digital marketing.

Du kommer til at hjælpe med vigtige projekter i vores digitale afdeling, 20 timer om ugen på vores kontor i Aarhus. Vi bor på byens bedste location – midt i havnen, på toppen af Dokk1.

Det vi kan tilbyde

Du får et job i en ambitiøs afdeling, der opererer på et marked i kraftig vækst og under kontinuerlig udvikling. Du får hurtigt et stort netværk i mediabranchen og efter endt uddannelse, tager vi gerne en snak om fastansættelse.

I oplæringsprocessen lægger vi vægt på din personlige profil og tager os tid til at hjælpe dig i gang og udvikle dig i den retning, du finder mest interessant. Du får ansvar fra dag et, og vi vil så vidt muligt skræddersy stillingen til dine kompetencer.

Stillingens indhold

Vi lærer dig op i de forskellige digitale discipliner og kampagneplanlægningsværktøjer, så du på sigt kan køre dine egne kunder og projekter. Primære opgaver vil være:

  • Opsætning, overvågning, optimeringer, rapportering og evaluering af kampagneeffekt på Google Ads/Bing Ads
  • Løbende optimering på kampagner baseret på Google Ads og analytics data
  • Søgeordsanalyse og udarbejdelse af sælgende annoncetekster
  • Ad hoc opgave som f.eks. at bidrage til præsentationer og indsamle markedsdata mm.

Vores forventninger

Du læser på en videregående uddannelse, men studieretningen er ikke afgørende. Du skal have lyst til at arbejde med kampagner, strategi og problemløsning inden for digital markedsføring.

Vi forventer, at du er initiativrig, selvstændig og ærekær omkring det produkt, du leverer. Desuden trives du i et travlt og ungt miljø og kan lide at holde mange bolde i luften. Det er et krav, at du har let til grin og sætter pris på en uformel omgangstone og virksomhedskultur.

Kort om Reprise

Reprise er specialister inden for digital markedsføring og en central del af bureaugruppen Mediabrands Danmark. Samtidig er vi del af det globale netværk IPG Mediabrands. Vi rådgiver og servicerer en række af verdens førende detail- og produktbrands via vores internationale netværk, ligesom vi arbejder med flere af de største nordiske og danske annoncører i regionen.

Læs gerne mere om vores spændende verden her.

Hvordan søger du?

Vi har brug for dig fra nu, så send dit CV og et par ord om dig selv til careerdk@mbww.com med (emnefelt ”Studentermedhjælper”) hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Robin Olsen, Head Of Performance på tlf. 2871 8720 . Vi glæder os til at høre fra dig.