To profiler fra Mediabrands-gruppen er i år blevet optaget på The M List, hvor Dansk Markedsføring profilerer de 200 vigtigste personer i reklame- og kommunikationsbranchen.

Listen anerkender én gang om året branchens fagligt mest markante personer – både på bureauer, hos annoncører og medier.

M List har i år indstillet CEO for IPG Mediabrands Norden og Baltikum, Michael Thim, til en plads på listen.

M List Advisory Board skriver: ”Michael er en leder, der formår at sætte en stærk retning for sin virksomhed, og er kendt for en bred mediefaglighed, og han fortjener en plads på årets The M List.”

Under hans ledelse har IUM over 15 år bevæget sig væk fra rollen som klassisk mediabureau – til en position som moderne 360 graders marketinghus, lyder det videre.

Driftig Marvelous-direktør anerkendes på M List

Ét af Mediabrands bureauerne er Marvelous, og nordisk direktør Christian Strand er også at finde på The M List i år. ”Han er en profil, der står i front for nytænkning og er foregangsmand for nye services inden for mediebureauverdenen,” lyder begrundelsen.

Strand trådte ud af IUM i 2011 og grundlagde Marvelous. Han har siden stået i spidsen for bureauet, hvor han på få år har skabt et bureaubrand i rivende udvikling.

I 2015 var efterspørgslen efter Marvelous’ kreative digitale kompetencer nået til et niveau, at de udvidede til hele Norden, hvor Christian blev udnævnt som Nordic Managing Director, og i 2016 fusionerede man med reklamebureauet LoweFriends.

Kun 5 år efter lanceringen er det et nordisk forankret full service-bureau med 56 kollegaer fordelt i Stockholm, Oslo, Helsinki og København.

Christians faglige kompetenceniveau og innovative tankegang har desuden ført til flere priser og awards, og han er en profil, der bliver interessant at følge de kommende år, skriver The M List.