Er du digitalt mindet, datainteresseret og ambitiøs? Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der er på forkant med udviklingen? Så har vi jobbet til dig.

Arbejdsopgaver  
Som Programmatic Specialist i Mediabrands-enheden Cadreon får du ansvaret for programmatic marketing aktiviteter i egen kundeportefølje. Din dagligdag vil bestå af planlægning, analyse, eksekvering og optimering af kampagner.

I samspil med en kundeansvarlig kollega, skal du kunne stå på mål for din strategi og de efterfølgende resultater overfor kunden. Du vil få en bred kontaktflade såvel internt som eksternt, hvor du foruden vores kunder vil have dialog med diverse leverandører og samarbejdspartnere. En kontakt der sikrer, at du kan levere de optimale løsninger på tværs af teknologi, data og media.

Vores krav og forventninger
Vi søger en ambitiøs kollega, der vil arbejde i et miljø med plads til både det sociale samvær og det professionelle fokus. Vi hygger os med hinanden, samtidig med at vi leverer outstanding marketing løsninger for vores kunder. Vi forventer derfor, at du tager aktiv del i Cadreons sociale og faglige udvikling. Det er et krav, at du har let til grin, er åben og sætter pris på en uformel omgangstone og virksomhedskultur.

Du må gerne være nyuddannet, men vi forventer, at du har haft berøring med digital markedsføring fra tidligere, og måske har du også erfaring med programmatic marketing. Du har teknisk interesse og forståelse, er detaljebevist og holder fokus på kvalitet. Erfaring med indkøb af digital annoncering via en DSP eller andet indkøbssystem (f.eks. Google Adwords eller Social Media) er en fordel.

Det tilbyder vi
Vi er et hus med højt til loftet og et stærkt socialt sammenhold på tværs af enheder. For den rette kandidat vil der være rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Viser du initiativ, kan du selv være med til at definere din rolle.
Sammen lægger vi en plan for de næste 3 år, så vi løbende har fokus på at udvikle dig. Lønnen er individuelt forhandlet efter kvalifikationer. Stillingen er fuldtid.

Vores virksomhed
Cadreon er en del af IPG Mediabrands – globalt holdingselskab for media- og marketingbureauer under Interpublic Group. Vi er et full-service bureaunetværk, der arbejder med en lang række store danske og internationale virksomheder. Samlet er vi 120 i Danmark og godt 350 i Norden. Vi er lokaliseret på Skt. Petri Passage 5, 2.sal, 1165 København K. Læs mere om vores spændende verden her.

Sådan søger du stillingen
Matcher du ovenstående profil, og har du lyst til at blive en del af vores team, så send ansøgning + CV til L&D Manager johann.busch@mbww.com med teksten Programmatic Specialist i emnefeltet. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan Christian Evendorff, Head of Cadreon, kontaktes på tlf. 60434061. Ansøgningsfrist er 15. juli 2018. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig!

All rights reserved IUM A/S